Ege Postası
Geri

Serdar Aksoy sessizliğini TR35’e bozuyor 

24 Kasım 2020 tarihinde “zimmet ve irtikap” suçlamasıyla tutuklanıp 7 Temmuz 2021 tarihinde adli kontrol şartıyla tahliye edilen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, aylar süren sessizliğini bozuyor. Aksoy bugün saat 22.00’de TR35 ekranlarında yayınlanan 8. Gün programında soruşturmada son durum ne, Aksoy görevine iade edilecek mi, CHP’ye geri dönecek mi sorularının yanıtını verecek.
Serdar Aksoy sessizliğini TR35’e bozuyor 
Haberler / Güncel
5 Ekim 2021 Salı 15:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Menemen Belediye Başkanı iken “zimmet ve irtikap” suçlarıyla hakkında soruşturma başlatılan Serdar Aksoy, 24 Kasım 2020 tarihinde tutuklanmış ve ardından İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılmıştı.

Aksoy’un tutuklanmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı, Aksoy’a yönelik iddianame için kapsamlı bir soruşturma başlatmış ve 7 Temmuz 2021 tarihinde Karşıyaka 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ilk duruşmada adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti.

Soruşturmanın başlamasından bu ana kadar hakkında pek çok iddianın ortaya atıldığı Aksoy, tüm iddialara karşı sessizliğini korumuştu.

SESSİZLİĞİNİ BOZUYOR

Öte yandan; tahliyesinden sonra aylardır sessizliği koruyan Aksoy, sessizliğini bozuyor. Aksoy, TR35 ekranlarında yayınlanan 8. Gün programında TR35 Yönetim Kurulu Başkanı ve Gazeteci Mithat Umutoğulları’nın programına konuk olacak.

Aksoy, istifa ettiği partisi CHP’de kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesinin perdearkasından soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamenin detaylarına, cezaevinde geçirdiği sürede yaşanan gelişmelerden tahliyesinden sonra meydana gelen olaylara ilişkin merak edilen tüm soruları yanıtlayacak. 

Aksoy, soruşturmada son durum ne, Aksoy görevine iade edilecek mi, CHP’ye geri dönecek mi sorularının yanıtını saat 22.00’de TR35 ekranlarında yayınlanan 8. Gün programında yanıtlayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası